Wat leer je tijdens de highlight training

Gekleurd haar is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en zo zijn de kleurtechnieken ook sterk veranderd. Denk bijvoorbeeld eens aan Foilyage, balayage, teased highlight, arrow technic, faceframing om maar een voorbeelden te noemen.

Wil jij graag je skills finetunen of naar een hoger level tillen?! Dan is dit de perfecte training voor jou! Deze training is geschikt voor zowel de beginnende stylist als de ervaren stylist.

Het is belangrijk om een goede diagnose te stellen, zodat je een juist advies kunt geven aan de klant: wat is de kleurwens, wat is haalbaar en welke techniek(en) ga je toepassen. Tijdens deze training bespreken we meerdere technieken, geven we je tips en helpen we je graag met advies waar je zelf als hairstylist tegen aan loopt. Daarnaast ga je zelf aan de slag met je model om de vaardigheden die je leert tijdens deze training in de praktijk te brengen.

Voor wie is deze training

De training is voor de haarstylist die altijd wil werken volgens de laatste trends. Of je nu beginnend haarstylist of gevorderd bent, deze training wil je niet missen.

Kleine groepen

Wij werken in kleine groepen om iedereen de juiste aandacht te geven. Zo is er voldoende ruimte om iedereen te ondersteunen.

Training overzicht
Datum: Zondag 13 oktober 2019
Maandag 14 oktober 2019
Maandag 21 oktober 2019
Maandag 11 november 2019
Zondag 17 november 2019
Tijden: 10:00 uur / 16:00 uur
Trainer: Lotte
Model nodig: Ja
Locatie: Hengelo
Lunch: Inbegrepen
Kosten: € 180,- ex. BTW
Trainingsgroep: Maximaal 4 cursisten

Aanmelden voor de Highlight trainingHoeveel mensen wil je aanmelden?